Ambulanta Samaritanus Targu Mures

SERVICIUL PRIVAT DE AMBULANȚĂ
SAMARITANUS TÂRGU MUREȘ
Ambulanta Samaritanus Targu Mures s-a înfiinţat în anul 2008, fiind autorizată de Ministerul Sănătaţii să funcţioneze ca serviciu de ambulanţă. Societatea nou înființată a devenit astfel primul serviciu particular de ambulanţă din judeţul Mureş, constituind o alternativă privată pentru bolnavii imobilizaţi care necesitau transportul de la domiciliu la spital sau de la spital la domiciliu. Din 2008 până în prezent, Ambulanța Samaritanus vă stă la dispoziție în orice moment, în fiecare zi sau noapte din an.
(Sursa: Ambulanța Samaritanus - http://samaritanus.ro/)
(Sursa imaginii: http://samaritanus.ro)

SERVICII efectuate de Ambulanța SAMARITANUS:
» Consultații medicale de urgență la domiciliu cu medic
» Transport pacienți cu ambulanța de la domiciliu la spital sau de la spital
    la domiciliu
» Repatrieri Internaționale – Transport Internațional al bolnavilor
» Ambulanță aeriană – MEDEVAC TRUST AIR SAMARITANUS

Oferta detaliată a serviciilor de ambulanță Samaritanus pot fi găsite pe pagina societății - CLICK pentru vizualizarea paginii

ÎN ATENȚIA CITITORILOR!!!
Solicitați telefonic informațiile privind condițiile de acordare a serviciilor de către Ambulanța Samaritanus. Persoanele autorizate din cadrul societății vă pot oferi detaliile necesare.
Serviciile de acordare a consultațiilor medicale de urgență la domiciliu cu medic sunt contra cost.
Transportul pacienților cu ambulanța se poate deconta de către CAS Mureș sau poate fi contra cost, în funcție de numărul de telefon la care se face solicitarea:
- pentru ca pacientul să poată beneficia de transport decontat de CAS Mureș, solicitarea telefonică se va face către dispeceratul național, la numărul unic 112 (în cazul externării ambulanța va fi solicitată de reprezentanții spitalului, iar în cazul transportului spre spital de către pacient sau de aparținătorii acestuia).
- Solicitările adresate direct dispeceratului Samaritanus sau la tel: 0365-400.800 nu pot fi decontate de către CAS, legislația română în vigoare interzicând decontarea serviciilor care nu sunt transmise prin Sistemul Național Unic de Apel de urgență 112.


DATE DE CONTACT
Adresa:
Str. Budiului, nr. 101,
Târgu Mureş, Județul Mureş,
zona Budiului
TELEFON, apelabil direct
(doar de pe telefoanele
mobile) - CLICK pe număr:
0365-400.800,
0727-092.886,
0767-00.33.22
Fax:
0365-430.810
Pagina web:
e-mail:

PROGRAM:
Luni-Duminică: NON STOP

Localizare pe hartă:

0 comentarii:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.